perjantai 3.2.2023 | 01:47
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Joulunavaus Haapajärvellä keräsi kansaa keskustaan – Katso kuvakollaasi tästä

Tanja Kopsa
Ma 28.11.2022 klo 12:43

Haapajärvellä vietettiin joulunavausta mukavissa merkeissä. Oli monenlaista touhua ja toimintaa. Tervehdyssanat lausuivat kaupunginjohtaja Juha Uusivirta ja kirkkoherra Kari Tiirola. Kauppakulmassa oli tarjolla hurjan hyvää riisipuuroa, kuumaa mehua, kahvia ja pipareita. Torilla oli kojuja eri tahoilla ja minihevosen kyytiäkin oli tarjolla. Lapsoset kilvan jonottivat kyytiin.

Fanny Jokinen pääsi Pedro-minihevosen kyytiin Muurasjärvisen Kukkulan kotieläinpihan tonttujen Tiian ja Pauliinan ohjauksessa.
Tanja Kopsa

Joulupukin ja joulumuorin kanssa paikalle saapunut Pakkasukko toivoi riittävästi pakkasta. Joulun ajalle hän arvioi tulevan enemmän lunta ja noin viiden asteen pakkanen.

Pakkasukko, joulumuori ja joulupukki pääsivät moneen kuvaan lasten kanssa. Joulupukista Haapajärvellä on aina joulunavauksessa mukava tunnelma.
Tanja Kopsa

Joulupukki kiitteli haapajärvisiä joulunavauksen kivasta joulumeiningistä ja kertoi, että hänellä ja muorilla on vielä lukuisia joulutapahtumia käytävänä ennen joulua. Hän toivoi jouluksi lisää lunta. Lisäksi pukki toivoi sodan loppumista, ja rauhallista ja hyvää joulua kaikille!

Vuoden haapajärvinen 2022 Tuomas Huhtala iloitsi huomionosoituksesta ja sanoi Lemmensillan rakentamisen olevan hänen työhistoriansa kohokohta.
Tanja Kopsa

Iltapäivällä musisoi Pikantti jouluisia lauluja ja hämärän tultua ihailtiin vielä tulishowta.

Tonttuneidot tarjoilivat maukasta joulupuuroa Kauppakulman tunnelmallisessa kodassa.
Tanja Kopsa

Karkkitykki keräsi nuorta väkeä nappaamaan karkkeja.
Tanja Kopsa

#