keskiviikko 30.11.2022 | 06:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

ReTé:n uusi musiikkishow "Reteesti Juicea" esitetään Reisjärvellä ja Haapajärvellä marraskuussa

Senni Kokkoniemi
Ma 14.11.2022 klo 13:00 | päivitetty ti 14:56

Reisjärven Harrastajateatteri ReTé on puuhannut kuluneen syksyn ajan uuden musiikillisen taidonnäytteensä parissa. Reteesti Juicea – draamallinen musiikkishow sisältää laulun ja soiton ohella teatteriväen esittämiä kohtauksia kappaleiden sanoituksia mukaillen.

– Aikaisemmin tekemämme Leevi and the Leavings – showmme innosti meitä tähän projektiin. Juice Leskisen tuotanto valikoitui tähän siksi, koska hänen sanoituksiinsa pystyi toteuttamaan hyvin myös dramatisoinnit, ReTé:n ohjaaja ja Juice – shownkin dramatisoinut Milla Puurula-Tilli kertoo.

Puurula-Tillin mukaan show on myös mukavaa väliohjelmaa kesänäytelmien välissä. Mukana on totuttuun tapaan innokkaita esiintyjiä myös lasten- ja nuortenteatterista. Soittajat ovat suurilta osin tuttuja kesän Robin Hood – näytelmästä.

– Bändissämme soittaa Valtteri Kiiskilä rumpuja, Aino Alakoski viulua, Markku Rantala kitaraa, Benjamin Niskakoski bassoa ja minä pianoa. Laulusta vastaavat omat teatterilaisemme, Puurula-Tilli jatkaa.

Reteesti Juicea – show esitetetään Reisjärvellä kahdesti: tulevana sunnuntaina ja sitä seuraavana sunnuntaina Niemenkartanon auditoriossa. Show esitetään myös Haapajärvelle MyPubissa.

#