keskiviikko 6.7.2022 | 22:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Pyhäjärvinen Aleksi Enqvist innostui kuvaamaan omia pelivideoita: "Toivottavasti saan paljon seuraajia"

Seija Martiskainen
La 11.6.2022 klo 10:00

Aleksi Enqvist on reipas nuorimies, joka aloittaa opiskelunsa syksyllä Haapavedellä. Hän asuu tällä hetkellä Pyhäjärvellä yhdessä suloisten kissojensa kanssa.

Enqvist on seurannut paljon eri tubettajien kuvaamia pelivideoita ja lopulta innostui itsekin kuvaamaan omia videoita.

Enqvist pitää myös paljon tietokoneella pelaamisesta ja hänen lempipelinsä on Ekapeli-Eskari, mutta hänellä on tarkoitus tehdä erilaisia pelivideoita kanavalleen.

Ekapeli-Eskari on ensisijaisesti suunniteltu esikouluikäisille tai vanhemmille oppilaille, jotka tarvitsevat harjoitusta kirjain-äänne -yhteyksien tunnistamisessa.

Aleksi Enqvist on aloittanut tubettamisen elokuussa 2020. Tällä hetkellä hänen kanavallaan on 37 videota, ja sillä on 12 tilaajaa. Hänen videoitaan on katsottu 6 076 kertaa.

Enqvist haluaisi pelien kuvaamisesta tulevan hänelle vaikka ihan ammatinkin, mutta hän toivoisi kanavalleen lisää seuraajia ja sitä kautta näkyvyyden parantumista.

Tulevaisuuden suunnitelmiakin häneltä löytyy, nimittäin Enqvist aikoo ostaa itselleen syntymäpäivälahjaksi uuden käytännöllisen ohjelman, jolla pelivideoiden muokkaaminen olisi helppoa ja monipuolista.

#