keskiviikko 6.7.2022 | 23:25
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Vertti Jokela – miltä nyt tuntuu ja mitä sitten tapahtuu?

Venla Savela
Ke 8.6.2022 klo 18:00

Huhtikuun lopussa koko Reisjärvi jännitti, kun Reisjärven omaksi pojaksi tituleerattu Vertti Jokela nousi Voice of Finlandin semifinaalissa Turun Logomon lavalle. Hän lauloi Behmin kappaleen Tivolit.

– Kappale päätettiin yhdessä valmentajan kanssa. Jännitti aluksi tosi paljon, koska kappale ei ole mikään kaikista helpoin, mutta haastetta piti olla.

Harmillisesti Jokelan matka päättyi, kun Anna Puun tiimistä finaaliin pääsikin Keira Lundström. Jokela oli kuitenkin tyytyväinen suoritukseensa.

– Semifinaaliin pääsy oli ihan uskomattoman hieno juttu. En olisi missään vaiheessa tohtinut edes ajatella, että kisa voisi jatkua omalta osaltani niin pitkälle.

Voicesta jäi Vertille käteen muutakin kuin lämmin muisto. Uudelleen hän ei kuitenkaan osallistuisi.

– Voice toi mukanaan uusia ihmisiä elämääni, uusia kuuntelijoita ja ehkä enemmän itsevarmuutta live-esiintymiseen. Kilpailu ja siihen osallistuminen saavat omalta osaltani jäädä ihan yhteen kertaan. Kisa oli hieno kokemus, mutta liian raskas koettavaksi uudelleen.

Jokelan keikkailu oli ennen kisaa parin vuoden tauolla, mutta Voicen jälkeen sekin on taas uudelleen alkanut.

– Tämä kisan jälkeinen huuma tuntuu jotenkin ihanan freesiltä. Kesälle on muutamia keikkoja jo sovittuna, mutta enemmänkin kelpaisi. Haastavinta on kuitenkin soittajien hoitaminen, koska omaa bändiä minulla ei ole. Olen tähän mennessä ”lainannut” muiden bändien soittajia.

Tulevaisuuden suhteen Jokela toivoo vielä kehittyvänsä muusikkona paremmaksi ja tehdä enemmän musiikkia.

– Julkaisuja alkaa pikkuhiljaa kesän aikana tulemaan, ja jos kiinnostaa nähdä minua livenä niin esiintymisiä on tulossa juhannuksena ja kesäkuun lopussa. Olkaa siis valmiina!

#