tiistai 24.5.2022 | 12:03
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Satu Kangas-Viljamäki pääkirjoituksessaan: Uusi vuosi ja uudet kujeet

To 30.12.2021 klo 06:00

"Uusi vuosi, uudet kujeet", sanotaan. Niinpä niin. Vuosi 2022 on tuomassa meille niin paljon uutta ja jännittävää, että hieman jopa hirvittää. Toisaalta jännittää ja jopa vähän naurattaakin.

Tammikuu alkaa aluevaaleilla, jonka kunniaksi olemme haastatelleet alueemme aluevaaliehdokkaita. Heitä on niin monta, että kaikki eivät mahdu yhteen lehteen, joten teema jatkuu vielä ensi viikollakin. Ehdimme juuri ja juuri esitellä teille kaikki ehdokkaat ennen ennakkoäänestyksen alkua. Verkkosivuiltamme löytyy myös vaalikone, jota voitte käyttää oman ehdokkaanne löytämiseksi.

Alueemme kannalta on nyt ehdottoman tärkeää äänestää. Mielestäni tärkeämpää kuin koskaan ennen, jotta meillä olisi "omia ihmisiä" viemässä viestiämme ja ajamassa asiaamme siellä, missä päätökset tehdään. Äänestämättä jättäminen olisi karhunpalvelus niin itselleen kuin kaikille muillekin.

Lehtemme ilmestymispäivä muuttuu, samoin myyntipäällikkö. Ensimmäistä muutosta tervehdin ilolla, toista haikeudella, mutta hyvillä mielin: "Eteenpäin elävän mieli".

Se mitä ensi vuodelta toivon, on koronaviruksen lopullinen nujertaminen ja tästä vitsauksesta pääseminen.

Toivon myös aikaista kevättä ja pitkää kesää.

Sen verran on pakko katsahtaa taaksepäin, että kiitän teitä kaikkia kuluneesta vuodesta. Touhua ja tohinaa on riittänyt yllin kyllin koko vuodelle, meillä on ollut paljon hyviä hetkiä ja kohtaamisia. Jatketaan siis ensi vuonna samaan malliin! Tai no ei ihan – sillä olemme keksineet teille taas liudan uusia ja kivoja juttuja, joihin pääsette tutustumaan kevään mittaan.

Hyvää uutta vuotta!

#