sunnuntai 5.12.2021 | 18:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kauniston Taidelasi laajensi kankaisiin

Satu Kangas-Viljamäki
Ke 24.11.2021 klo 10:02 | päivitetty ke 10:03

Kauniston Taidelasin yrittäjä, Marja-Liisa Åvist bongasi kesällä netistä myynnissä olleen kangaskaupan.

-Olin miettinyt jo jonkin aikaa, mitä muuta voisin ottaa liikkeeseeni myyntiin ja siinä se sitten oli, Åvist nauraa.

-Ostin koko liikkeen varaston huonekaluineen päivineen, hän jatkaa.

Åvistin valikoima koostuu pääasiassa sisustuskankaista.

-Asustekankaita on jonkin verran, samoin trikoota. Katson ensin, mille täällä olisi kysyntää ja tilaan varastoon tuotteita sitten sen mukaan. Teen ompelupalvelua sisustustuotteille, mutta minulla ei ole korjauspalvelua.

Vaikka Kauniston Taidelasin uudet avajaiset pidettiin vasta kuukausi sitten, asiakkaat ovat löytäneet uuden valikoiman hyvin.

-Olen ollut positiivisesti yllättynyt siitä, miten lapsetkin ompelevat nykyään itse vaatteita. Meillä on käynyt tosi nuoriakin asiakkaita kangasostoksilla, mikä kertonee siitä, että omin käsin tekeminen on palaamassa myös vaatteisiin ja sisustukseen, Åvist kertoo.

Liike on auki torstaisin. Perjantaisin ja lauantaisin Åvist kertoo olevansa lähettyvillä ja liike aukeaa silloin sopimalla siitä etukäteen.

-Kansalaisopiston kurssit vievät aikani alkuviikosta. En ole jättämässä mitään aiemmista töistäni, vaan jatkan opettamista entiseen tapaan. Lasi- ja korutyöt jatkuvat entiseen malliin. Tietysti tänne voi tulla aina, kun näkee, että täällä ollaan paikalla.

Kauan odotettu Tonttujen Joulupuoti avaa myös ovensa tänä vuonna.

-Viime vuosi meiltä jäi välistä koronan takia, mutta nyt avaamme joulupuodin kirjaston alakertaan jo kymmenettä kertaa, Åvist iloitsee.

#