tiistai 24.5.2022 | 11:58
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Satu Kangas-Viljamäki pääkirjoituksessaan: Torstaista keskiviikolle

To 11.11.2021 klo 06:00

Selänne-lehden ilmestymispäivä muuttuu ensi vuoden alusta keskiviikoksi. Muutoksen syynä on KPK Medioiden linjaus, että kaikki konsernimme kaupunkilehdet ilmestyvät jatkossa keskiviikkoisin. Yhtenäisyydellä saadaan sujuvuutta tuotantoprosessiin.

Meidän ilmestymispäivämme on muuttunut vuosien varrella useaan otteeseen, viimeksi vuosi sitten syyskuussa. Silloin ilmestymispäivämme siirtyi perjantailta torstaille yrittäjien pyynnöstä, ja uskon keskiviikon palvelevan alueemme yrittäjiä ja lukijoita entistäkin paremmin.

Luonnollisesti ilmestymispäivä vaikuttaa myös jakeluun. Kärsämäellä Selänne-lehti jaetaan vuoden alusta kaikkiin talouksiin. Pyhäjärvellä puolestaan kotitalouksiin jaettavien lehtien määrä lisääntyy 500 kappaleella, mutta heittolaatikkojakelu päättyy. Sekä Kärsämäellä että Pyhäjärvellä Selänne-lehden jakelupisteet säilyvät ennallaan.

Kärsämäellä jakelupisteet ovat S-Market Kärsämäki, K-Market Keskipiste, kirjasto ja Teboil Kärsämäki.

Pyhäjärvellä Selänne-lehteä jaetaan S-Market Pyhäsalmesta, ABC Pyhäjärvestä, Halpa-Halli Pyhäjärvestä ja SEO Pyhäjärvestä.

Yksi vastaava jakelupiste löytyy myös Pihtiputaan Muurasjärveltä, Meiän kaupasta sekä yksi Haapajärveltä, Selänne-lehden toimituksesta.

Muista mahdollisista muutoksista, kuten ilmoitusten jättöajoista sekä asiakkaisiimme ja lukijoihimme mahdollisesti vaikuttavista yksityiskohdista ilmoitamme erikseen joulukuun aikana, joten seuratkaahan ilmoitteluamme.

#