keskiviikko 18.5.2022 | 16:03
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Satu Kangas-Viljamäki pääkirjoituksessaan: Maltti on valttia joka asiassa

To 9.9.2021 klo 06:00

Voe mahoton paekka! Alueellamme tapahtuu tällä hetkellä niin paljon asioita, että niiden perässä pysyminen käy täydestä työstä. Ja työtähän tässä luonnollisesti tehdään ja parastamme annetaan.

Lieneekö ”vika” korona-asenteiden muutoksesta vai missä, mutta minä en muista meille tulleen ikinä ennen näin paljon yhteydenottoja ja juttupyyntöjä. Hyvä juttu – en missään nimessä valita, päinvastoin. Olen todella innoissani siitä, että te olette ottaneet meidät omaksenne. Nöyrä kiitos siitä teille jokaiselle.

Nyt pyydän teiltä malttia, sillä ihan heti emme luonnollisesti pysty kaikkeen reagoimaan. Olen puhunut tästä aikaisemminkin. Osaan vinkeistä tartumme heti, osaan hetken päästä. Osa laitetaan talteen odottamaan esimerkiksi vinkkiin sopivaa teemaa ja joskus osa jää kokonaan tekemättäkin. Tekemättömyyteen voi olla syynä esimerkiksi se, ettei vinkin kohteena ollut henkilö halunnut julkisuutta tai juttu oli jollain muulla tapaa julkisuuteen sopimaton. Myös korona on rajoittanut tietynlaisten juttutyyppien tekemistä aina näihin päiviin saakka. Aina silloin tällöin saan myös kuulla syytöksiä, miten ”se ja se” taho on kieltänyt tai painostanut meitä olemaan kirjoittamatta joistain asioista. Sellaiset puheet saa heittää romukoppaan, sillä ne eivät pidä paikkaansa. Kyllä me päätämme ihan itse mistä milloinkin kirjoitamme.

Kaikesta huolimatta otamme kaikki saamamme vinkit ilolla vastaan, joten antaa tulla vain. Toimituksessa ei edelleenkään ole maagista kristallipalloa, joka kertoisi meille kaiken, mitä alueellamme tapahtuu ja sen vuoksi vinkit ovat meille todella tärkeitä, sekä isot että pienet.

#