maanantai 26.7.2021 | 18:57
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Haapajärvellä paloi keskustassa omakotitalon piharakennus: Rakennus tuhoutui lähes täysin – Katso kuvia palon riehumisesta ja sammutustöistä

Tapani Postila
La 10.7.2021 klo 19:55 | päivitetty la 21:22

HAAPAJÄRVI

Haapajärvellä syttyi lauantai-iltana omakotitalon vanha piharakennus aivan keskustassa. Jokilaaksojen pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta hiukan ennen iltaseitsemää. Tulessa oli omakotitalon piharakennus, joka tuhoutui lähes täysin. Pelastuslaitoksella oli sammutustöissä useita yksiköitä, ja sammuttaminen jatkui useita tunteja. Rakennus oli noin 150 neliömetrin kokoinen. Rakennuksessa oli saunaosasto ja varastotiloja.

– Palon aikana rakennuksesta kuului useampia räjähdyksiä, jotka johtuivat sisällä olevista kaasupulloista ja spraypurkeista. Rakennus tuhoutui palossa lähes täysin. Henkilövahinkoja ei tullut, kertoi pelastuslaitokselta Esa Ihalainen tiedotteessa. Palon syttymissyy ei ollut tiedossa.

Palanut rakennus sijaitsee lähellä Ronkaalan pesäpallokenttää, jossa oli nuorten peli käynnissä palon aikana. Ottelua ei jouduttu kuitenkaan keskeyttämään palon aiheuttaman savun vuoksi, tuulen viedessä savun toiseen suuntaan pelaajista ja yleisöstä.

/// Klo 20.19 lisätty silminnäkijätietoja palopaikalta /// Klo 20.45 lisätty useita kuvia palopaikalta /// Klo 21.20 lisätty pelastuslaitokselta saadut tiedot ///

#