maanantai 18.10.2021 | 21:08
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Teema

RelaxiPasi on avannut oman vastaanoton Liikuntakeskus Buustissa Kärsämäellä

Outi Levä
To 6.5.2021 klo 10:37

Pasi Seppänen muutti vuonna 1999 Pudasjärveltä Kärsämäelle, kuten hän itse sanoo, vaimon perässä. Hän oli valmistunut rtv-asentajaksi. Tuleva vaimo oli Annika Piippo, jonka kanssa hän perusti perheen. Nyt he asuvat taajamassa omakotitalossa. Perheessä on kolme lasta, joista vanhin jo aikuinen ja armeijassa, keskimmäinen opiskelee Vuokatin urheiluopistolla liikuntaneuvojaksi ja nuorin siirtyy syksyllä yläkouluun. Vaimon työpaikka on Haapaveden apteekissa.

– En tehnyt päivääkään niitä hommia, radio- ja tv-asentajan töitä. Työskentelin ensin kymmenen vuotta pintakäsittelijänä Incapilla, kunnes yritys lopetti. Myös seuraava työpaikkani Haapajärvellä loppui, kun Kaskipuu siirtyi Viitasaarelle. Kolmisen vuotta työskentelin Lappwallilla lähetysvastaavana ja projektiostajana. Aina on käynyt ohrasesti, miettii Seppänen työpaikkojensa loppumista.

Viimeiset puolitoistavuotta hän teki reissutöinä tienalituksia, sanoi sitten itsensä irti ja lähti toteuttamaan unelmaansa.

– Olin aina pyöritellyt mielessäni oman yrityksen perustamista, tunnustaa Seppänen. Hän valmistuu koulutetuksi hierojaksi Vuokatin Urheiluopistosta kesän kynnyksellä.

Toukokuun alussa Seppänen avaa oman vastaanoton RelaxiPasi-toiminimellä Liikuntakeskus Buustin tiloissa, jossa hierojalle sopivat tilat ovat olleet jonkin aikaa tyhjinä. Uusista toimitiloista Seppänen lähettää kiitoksensa Buustin yrittäjille.

Avajaispäivänä varatun hieronta-ajan voi käyttää myöhemmin.

#