lauantai 17.4.2021 | 13:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Konesilta Oy laajentaa pääkaupunkiseudulle – Kolmas toimipiste Tuusulaan

Outi Levä
Ti 6.4.2021 klo 12:36

Kärsämäkisen Konesillan kolmas toimipiste avataan Tuusulaan tässä kuussa. Toiminnan laajenemisen mahdollistaa tuusulalaisen koneiden korjauksiin ja huoltoihin erikoistuneen yrityksen osto ruotsalaiselta OP Systemiltä.

– Viime vuonna teimme lähes kuusisataa konekauppaa kahdesta toimipisteestä käsin ja viikoittain toimitimme konekuormia pääkaupunkiseudun asiakkaille. Asiakkaiden pyynnöstä ja tulevaisuuteen luottaen päätimme vahvistaa asemia tärkeällä markkina-alueella perustamalla yrityksen konseptin mukaisen täyden palvelun toimipisteen tukemaan vahvaa kasvua ja kehittymistä myös tulevina vuosina” kertoo toimitusjohtaja ja yrittäjä Ville Kyllönen.

Myös Tuusulan toimipiste tarjoaa maanrakennusalan asiakkaille Kärsämäen ja Pirkkalan toimipisteiden tapaan laajan valikoiman uusia ja käytettyjä maanrakennuskoneita ja niiden lisälaitteita. Uudet Kubota-maanrakennuskoneet kuuluvat valikoimaan sekä huolto- ja varaosapalvelut, joita yritys jatkaa Vantaan Kone ja Laite Oy:n nimellä.

Tuusulan toimipiste työllistää 1500 neliön tiloissa yhteensä kahdeksan henkilöä. Tavoitteena on tehdä kolmen vuoden aikana kaksisataa konekauppaa ja kymmenen miljoonaa euroa liikevaihtoa. Päättyneellä tilikaudella Konesilta Oy:n liikevaihto oli 34,3 milj. euroa ja työntekijöitä yrityksellä oli reilut kaksikymmentä henkilöä.

#