torstai 25.2.2021 | 09:11
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Viikon 7 Tekstarit

To 18.2.2021 klo 10:04

Missä ovat kissaa rakastavat ihmiset. Kissa on parhain, ihana, suloinen lemmikki. Rakkautta on antaa kissojen olla luonnollisia. Olen surullinen kissojen puolesta. Ihmiset on niin julmia kissoja kohtaan leikkauttamalla. Ihmiset, ottakaa täysi vastuu kissoistanne. Kissojen puolesta.

Olipa iloinen yllätys torstaina 11.2.2021 postilaatikossa! Lämmin kiitos jakajalle! Toivomme esteettömiä ja turvallisia reittejä työssänne!

Ilmaisruuan jakajat huomio! Eikö omassa pitäjässä ole tarpeeksi ruuan tarvihtijoita, kun naapurikunnan joutilaat hakevat silmiemme edestä ruuat. Nälkä meilläkin.

Koirapuiston käyttäjät Kärsämäellä! HOX! Poistakaa koirienne kakkajätökset, myös talvella. Muuten voi levittää tauteja ja tarttuu kenkiin, kulkeutuu sisälle jne.

Kiitos Haapajärven K-marketin henkilökunnalle minun huolehtimisesta, auttamisesta, ystävällisyydestä 8.2. Korvan tasapaino.

Kristillisten poliittinen vastuu: Leikkasi kuntatyöväen, monen vuoden, kesälomarahat ! Mihin rahat käytettiin? Yx ääni

Mehtämiehet ne metästää nykyään autolla. Ajetaan eestakas pitkin kylän raittia ja vieläpä ajetaan iltayöstä valot auton katolla loistaen ja katellaan jäläkiä. Pitäs panna sukset jalakkaan ja hiihtää syvän maalle metästämään, niinku ennenki mehtämiehet teki. Pitäs rauhottaa sivutiet metästykseltä. Sivusta seurannu.

Kun Peruspalvelukuntayhtymä Selänne yhdistää toimintojaan terveydenhuoltopalveluissa säästösyistä, niin eikö säästöihin voisi osallistua virkamiespuolikin? Eihän tällaisissa kunnissa tarvita jokaisessa omaa kunnan-/kaupunginjohtajaa tai muita virkamiehiä. Virkojahan voisi yhdistellä ja siitä syntyy säästöjä. Hoitohenkilökunta on osallistunut säästötalkoisiin jo vuosikaudet, muun muassa lomarahat on menetetty jo monen vuoden ajan. Nymanin Teuvolle suuret kiitokset, että hän on uskaltanut olla asioista omaa mieltä. Teuvolle jaksamista jatkossakin. Yksi talkoisiin osallistunut.

#