torstai 25.2.2021 | 10:12
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Haapajärvi nousi viikonloppuna uutena paikkakuntana koronakartalle – Ylivieskassa ja Alavieskassa varmistui tartuntoja perjantai-iltana

Ismo Kunelius
Ma 15.2.2021 klo 10:15 | päivitetty ma 12:49

Haapajärvi nousi viikonloppuna uutena paikkakuntana Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen koronakartalle. THL päivittää kartalle tiedot kunnista, joissa on varmistettu vähintään viisi koronavirustartuntaa. Haapajärvellä viiden tartunnan raja täyttyi lauantaina. Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät muutamien päivien viiveellä.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne tiedotti maanantaina, että Haapajärvellä on todettu yksi uusi koronatartunta ja altistuneet ovat karanteenissa.

Ylivieskasta ja Alavieskasta tuli koronakartalle yksi uusi tartunta molemmista. Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tiedotti maanantaina, että viikonlopun aikana ainoastaan perjantai-iltana Alavieskassa ja Ylivieskassa on todettu molemmissa yksi uusi koronavirustartunta liittyen aikaisempiin tartuntaketjuihin. Lauantaina ja sunnuntaina ei ole tullut yhtään uutta tartuntaa.

Ylivieskassa on nyt THL:n koronakartalla epidemian alusta saakka laskettuna todettu 76 varmistettua koronatartuntaa. Alavieskan tartuntamäärä on 11.

Ylivieskan kaupunki tiedotti perjantaina, että Kiviojan koululla on todettu koronavirustartunta.

Alueen muilla paikkakunnilla koronatapauksia on kirjattu THL:n kartalle seuraavasti: Sievi 25, Kalajoki 24, Nivala 27, Reisjärvi 13, Oulainen 17, Haapavesi 22, Pyhäjärvi 5 ja Pyhäjoki 8.

Uutista on täydennetty kello 12.49 Kallion antamilla tiedoilla.

Lisää aiheesta: Koronatilanne heikentynyt Ylivieskassa – Kaupunki linjasi viikoksi rajoitukset, jotka tulivat voimaan tänään maanantaina

#