sunnuntai 17.1.2021 | 04:16
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Pyhäjärvellä henkilöauto törmäsi hirveen – Tielle jäi kuollut hirvi

Tapani Postila
La 2.1.2021 klo 16:59 | päivitetty ti 15:36

Pyhäjärvellä nelostiellä tapahtui henkilöauton ja hirven välinen törmäys lauantaina iltapäivällä. Henkilöauto ei vahingoittunut pahoin törmäyksessä, mutta hirvi kuoli onnettomuudessa ja jäi makaamaan ajoradalle. Henkilöauto siirtyi hirvikolarin jälkeen läheisen talon pihatielle pois 4-tieltä ja törmäyspaikalta.

Kuolleesta hirvestä tuli paljon ilmoituksia hätäkeskukseen. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä ja sulki toisen ajokaistan vajaaksi tunniksi siirtäessään hirven ruhon riistanhoitoyhdistyksen peräkärryyn.

– Isoja vahinkoja ei tullut, mutta kuollut hirvi ajokaistalla aiheutti vaaratilanteita. Täytyy muistaa, että on velvollisuus ilmoittaa muille, jos tiellä on esteitä. Muuta liikennettä täytyy varoittaa, laittaa hätävilkut päälle ja viedä varoituskolmio, ohjeisti Jokilaaksojen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Tapani Lehtelä vastaavaan tilanteen joutuvia.

/// Juttua päivitetty 2.1. klo 17.40 päivystävän palomestarin antamilla tiedoilla /// Päivitetty 5.1. lisätiedoilla henkilöauton siirtymisestä läheisen talon pihalle onnettomuuden jälkeen ///

#