torstai 22.10.2020 | 11:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Viikon 41 Tekstarit

To 8.10.2020 klo 15:16

Paikallissopimiset puskee ittensä työwäen kiusaksi. Ammattiliitot halutaan polkea maan rakoon. Yx ääni

Kyllä se anteeksianto/pyyntö ovat tärkeitä asioita ihmiselämässä, että anteeksipyytäen, sen saattaa toinen antaa mennä ohi korviensa, (esittää hölmöytensä) näin ollen olet sitten valmis jatkamaan ”ystäviesi” kera, leimakirveesi heittelyllä ja monin eri tavoin, ikäviä tekosiannekin, että se peiliin katsominenkin voi olla arvostellen itseänsä, olen ylempänä, että teet mitä lystäät. Tosiasioita. Eikä ole tullut mieleenkään tehdä yllämainittujen tavoin. Kun elää vain omaa elämäänsä, on kaikki hyvin.

60-luvulla opettajillakin oli outoja käsityksiä. Tytön äidiltä piti pyytää anteeksi, että joutui istumaan köyhän pojan vieressä.

Ympäristöministeriö on turhake. Iso raha marssii kaiwossotkujen yli.

Toimituksen huomioita: Toimitukseen on jälleen tullut useampi hyvä ja asiallinen viesti ilman viestin lähettäjän nimeä. Muistakaa laittaa viestiin lähettäjän nimi, jotta viestinne julkaistaan. Meille on tullut myös liuta samansisältöisiä viestejä samasta numerosta, mikä sekään ei ole asiallista. Kaikkien viestien julkaiseminen voi harhaanjohtaa lukijoita luulemaan, että ko. mielipide olisi yleisempi.

#