sunnuntai 24.1.2021 | 02:45
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Saanko tutustua, Inka Kivioja, Reisjärvi?

To 3.9.2020 klo 13:51

Aloitamme Selänne-lehdessä uuden juttusarjan ”Saanko tutustua?” Tutustumme sarjan kautta ihmisiin, jotka ovat muuttaneet alueellemme lähiaikoina. Tänään tutustumme reisjärviseen Inka Kiviojaan - vinkkaa toimitukseen, keneen voisimme seuraavaksi tutustua. Uusi tuttavuus voi olla muuttanut alueellemme läheltä tai kaukaa - naapuripitäjästä tai vaikka toiselta puolelta maapalloa.

1.Kuka olet ja mistä tulet?

– Olen Inka Kivioja. Alunperin olen kotoisin Lestijärven Ojalanperältä. Olemme asuneet nyt Reisjärvellä 1,5 vuotta. Rakennamme omakotitaloa, joten tarkoitus on jäädä asumaan tänne pitemmäksikin aikaa. Perheeseemme kuuluu myös viiden kuukauden ikäinen Lionel-poika.

2.Miksi muutit tänne?

– Asuimme naimisiin mentyämme noin puoli vuotta Ylivieskassa. Molempien työpaikat olivat kuitenkin Reisjärvellä, joten näimme parhaaksemme muuttaa tänne. Itse olin töissä Paavolan hoivakodilla ja mieheni Steel Prismalla, joten työajat eivät monestikaan menneet yksiin ja kuljimme molemmat omilla autoillamme töissä.

3.Kerro kolme parasta asiaa alueellamme?

– Vaikea nimetä vain kolmea hyvää asiaa. Täällä on luonto lähellä ja lapsilla rauhallinen kasvuympäristö. Uudet koulut ja hyvät harrastusmahdollisuudet ovat plussaa. Myös se että, perhe ja sisarukset ovat lähellä on tärkeä asia.

4.Mitä toivoisit lisää alueellemme?

– Lisää saisi olla ostosmahdollisuuksia!

5.Mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mistä haaveilet, mitä suunnittelet?

– Tulevaa on turha liikaa suunnitella. Tärkeintä on elää hetkessä.

#