maanantai 25.5.2020 | 05:31
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Teema

Fysioterapia Jonna laajenee usean yrittäjän hyvinvointikeskukseksi: "Odotamme uutta innostunein fiiliksin. Nyt kun se lähenee, alkaa pikkuhiljaa jännittämään"

Emilia Tiitto
Pe 28.2.2020 klo 11:00

Kolme yrittäjää, asiakkaat ja muutaman huoneen kiinteistö voi alkaa tuntua 12 vuoden aikana ahtaalta. Reisjärvellä toimiva Fysioterapia Jonna rakentaa tällä hetkellä uusia ja isompia tiloja.

– Tilat alkoivat käydä pieneksi, joten rupesimme katsomaan uusia tiloja. Hietalankujalla oli oman sukuni tontti myynnissä, jonka sitten ostin äidiltäni, Jonna Jämbäck kertoo.

Vanhojen liiketilojen tapaan myös Jämbackin vanha mummolan tontti sijaitsee keskustassa.

Nykyisissä Fysioterapian tiloissa on käytössä vain kaksi pientä huonetta, joten uusista tiloista huoneita tulee löytymään useampi. Neljän huoneen lisäksi saman katon alla on oma jumppasali.

– Suunnittelimme itse ensin paritalopohjan, jonka mukaan Maarit Hilliaho teki virallisen suunnitelman.

Ajatus muuttamisesta syntyi jo pari vuotta sitten, mutta lupien hakuprosessissa ja paperihommissa vierähti oma aikansa.

– Vanhan rakennuksen purkutyöt alkoivat viime vuoden pääsiäisenä. Seinät tulivat elementtinä viime syksynä, ja sen jälkeen rakentaminen on jatkunut sisäpuolella, Jämbäck selventää.

Lähihoitajakoulutuksen jälkeen fysioterapeutiksi valmistunut Jämbäck tekee fysioterapeutin työn lisäksi yksilöllisiä kunto-ohjelmia, hierontaa ja vetää ryhmäliikuntaa. Saman katon alla Fysioterapia Jonnassa työskentelee myös fysioterapeutti Merja Hummastenniemi ja hieroja Elena Kangasoja. Uusien tilojen myötä muutoksen tuulet puhaltavat myös koko hoitolaitokseen.

– Ajatuksenamme on luoda hyvinvointikeskus. Meidän kolmen lisäksi saman katon alle tulee parturi-kampaaja Niko Honkanen, kynsihoitoja tekevä Helena Lampi sekä osteopaattisia hierontahoitoja tarjoava Minna Muhonen.

Jämbäckin mies vastaa rakentamisesta aika lailla yksin, joten tarkkaa aikataulua uuden rakennuksen valmistumisesta ei vielä ole. Jos kaikki menee hyvin, voi toiminta tuoreissa tiloissa alkaa kesällä.

– Odotamme uutta innostunein fiiliksin. Nyt kun se lähenee, alkaa pikkuhiljaa jännittämään. Kaikki vuokralaiset kuitenkin odottavat, että pääsemme työskentelemään yhdessä, Jämbäck iloitsee.

Myös asiakkaat odottavat uutta hyvinvointikeskusta.

– Asiakkaat ymmärtävät hyvin, miksi tarvitsemme isommat tilat. Varsinkin jumppa-asiakkaat, joille uudesta rakennuksesta löytyy kunnon tilat.

#