torstai 17.10.2019 | 04:31
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ajatus arkeen: Isän luo

Selänne
Su 7.7.2019 klo 07:30

Tulen kotiin ja lösähdän rättiväsyneenä sohvalle. Itkettää. Tunnen jotain sellaista, mitä en ole aiemmin kokenut. Panen CD:n soimaan ja laulujen sanat koskettavat syvemmin kuin koskaan. Tunnen Jumalan lähelläni ja hän murtaa hellästi sydäntäni. Itku on puhdistavaa ja hoitavaa ja tunnen Jumalan Isän rakkauden virtaavan sydämeeni parantavana ja lohduttavana.

Tiedän, että mikään ei ole enää niin kuin ennen. Jokin muuttuu sisälläni enkä enää koskaan halua palata takaisin vanhaan. Tiedän, että olen Isin tyttö. Rakas sellaisenaan. Epäonnistuneena, itkevänä raasuna.

Kuinka moni meistä kaipaakaan isää. Isä on ollut kaukainen tai häntä ei ehkä ole ollut lainkaan. Jeesus sanoo itsestään, ettei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin hänen kauttansa. Jeesuksessa löydämme kotiin Isän luo. Jumala loi meidät alun perin yhteyteen kanssansa ja Jeesuksen kautta meillä on mahdollisuus saavuttaa jälleen tuo syntiinlankeemuksessa rikkoutunut yhteys Isään.

Isällä on sinua ikävä. Hän kaipaa kiihkeästi saada sulkea sinut syliinsä ja vuodattaa parantavan rakkautensa sydämeesi. Kenties sinäkin tunnet kaipuun jossain syvällä - kaipuun takaisin kotiin Isän luo. Tuo Isän rakkaus on ehdoista vapaata, vankkumatonta, kärsivällistä ja ikuisesti kestävää. Se on rakkautta, jonka löytää vain Isän sylistä.

Pirkko Paananen

#