tiistai 17.9.2019 | 04:21
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Haapajärven Lääkäritalo osaksi Mehiläistä kesäkuun alusta lähtien

Arja Kangas Selänne
Ma 3.6.2019 klo 12:30

Haapajärven Lääkäritalo Oy siirtyi 31. toukokuuta allekirjoitetulla yrityskaupalla osaksi Mehiläistä 1.6.2019 alkaen. Toiminta jatkuu tutuissa osoitteissa Haapajärvellä ja Reisjärvellä. Haapajärvellä otetaan samalla käyttöön uusitut ja laajennetut vastaanottotilat, jotka mahdollistavat palvelutarjonnan kasvattamisen. Henkilökunta siirtyy Mehiläiseen vanhoina työntekijöinä.

Haapajärven Lääkäritalo tarjoaa asiakkailleen yleis- ja erikoislääkäripalveluja sekä työterveys-, laboratorio- ja fysioterapiapalveluja. Mehiläisen aluejohtaja Andreas Taalas toteaa nyt allekirjoitetun yrityskaupan vahvistavan alueen asiakkaiden palveluja.

– Haapajärven Lääkäritalon vankka paikallinen kokemus ja osaaminen vahvistuvat Mehiläisen asiakkailleen kehittämillä sähköisillä palveluilla sekä uusilla palvelumalleilla. Olemme iloisia, että voimme jatkossa tarjota palveluitamme myös Haapajärven alueen yrityksille ja yksityishenkilöille, Taalas toteaa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Mehiläisestä kumppanin, joka arvostaa paikallista kokemustamme, ja jolla on resursseja kehittää toimintaa myös eteenpäin, sanoo Haapajärven Lääkäritalon toimitusjohtaja SariLaakkonen, joka jatkaa työtään Mehiläisen palveluksessa.

Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia asiakaspalveluun tai työterveysasiakkaiden sopimuksiin. Henkilökunta siirtyy Mehiläiseen vanhoina työntekijöinä.

Palvelut Haapajärven Lääkäritalon toimipisteissä jatkuvat normaalisti. Lisäksi Mehiläinen tarjoaa lisäpalveluita, jotka tulevat asiakkaiden käyttöön syksyn mittaan. Henkilöasiakkaille tulevat käyttöön muun muassa verkkoajanvaraus sekä OmaMehiläinen-mobiilisovellus ja -verkkopalvelu.

Myös työterveysasiakkaille on luvassa uutta. Työterveyspalveluiden käyttöä ja muun muassa sairauspoissaolotilannetta voi syksystä alkaen jälkeen seurata sähköisesti.

Mehiläinen-konserni on yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisellä on vuosittain yli 1,2 miljoonaa asiakasta. Mehiläisen yli 440 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 18 800 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

#