MAINOS

Näin vertailet yrityslainojen tarjoajia

MAINOS -

Tänä päivänä yrityslainoja on mahdollista hakea usealta eri toimijalta. Vaihtoehdoista löytyy niin perinteisiä pankkeja kuin tuoreempia yksityisiä rahoituslaitoksia. Mutta mitkä asiat kannattaa tarkistaa ennen lainahakemuksen lähettämistä?

Onko yrityksesi tarpeeksi suuri yrityslainalle?

Kaikki pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä yrityslaina pienelle yritykselle. Yrityslainaa hakiessa, kannattaakin ensimmäisen tarkistaa, kuuluuko lainoittajan kohderyhmään.

Täytätkö yrityslainan antajan vaatimukset?

Useiden suomalaisten yrityslainojen tarjoajien lainaehdoissa vaaditaan esimerkiksi, että lainaa hakeva yritys toimii Suomessa. Lisäksi hakuehdoissa määritellään, kuinka pitkään toimineille yrityksille lainoja annetaan. Useimmiten aivan vastikään perustetut yritykset eivät voi saada yrityslainoja.

Tarkista lainan maksuehdot

Jotkut pankit tai rahoituslaitokset eivät hyväksy lainan takaisinmaksua suunniteltua nopeammin. Lainan etuajassa maksamisesta voi tulla jopa lisäkuluja

Ole huolellinen yrityslainahakemuksessa

Siinä kuinka nopeasti yrityslaina maksetaan yrityksen tilille, on myös eroja lainantarjoajien kesken. Joissakin rahoituslaitoksissa yrityslaina maksetaan suoraan ehdot täyttävän yrityksen tilille, ilman että asiakas voi tarkistaa lainaehdot viimeistä kertaa ennen tarjouksen hyväksymistä.

Toiset rahoittajat antavat lainanhakijalle vielä mahdollisuuden tarkistaa lainaehdot ennen tarjouksen hyväksymistä.

Kannattaakin olla tarkkana lainatarjouksia tehdessä, ettei vahingossa ota lainaa, jossa on huonot ehdot.

Lainahakemuksen tekeminen sähköisesti

CrediNord on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa 1000 – 100 000 euron arvoisia yrityslainoja yrityksen koosta riippumatta. Lainan hakeminen CrediNordilta onnistuu täysin sähköisesti ja lainapäätöksen ja rahat voi saada jo saman päivän aikana.