MAINOS

Oman kodin kunnostus mielessä? – Remonttilainan voit kilpailuttaa tästä nopeasti

MAINOS -


Jos tuntuu, että omat säästöt eivät riitä oman kodin kunnostamiseen, sinun kannattaa tehdä remonttilainan vertailu rahalaitoksista ulkopuolisen toimijan, Summarumin sivustolla.

Palvelusta saat lainavertailun, vaikkei sinulla olisi vakuuksiakaan lainaa varten. Remonttilainasivustolle sinun tulee arvioida lainan kokonaismäärä sekä arvioida takaisinmaksuaika. Kun olet syöttänyt tarvittavat asiat, saat arvion kuukausittaisesta lyhennyksen määrästä.


Remonttilainaa voi hakea omistusasunnon, sijoitusasunnon tai vaikkapa kesämökin kunnostamiseen. Lainalla on mahdollisuus kattaa rakennuksen kunnostuksen työn kustannuksia sekä materiaalien hankintakuluja. 

On hyvä muistaa, että rahoitusvaihtoehdot kannattaa selvittää ennen kuin tekee merkittäviä tilauksia tai hankintoja kohteeseen. Kokonaiskustannuksia arvioitaessa on hyvä ottaa huomioon kotitalousvähennys, sillä voit saada verohelpotuksien muodossa takaisin merkittävän osan työpanoksen kustannuksista.

On luonnollista, että jos sinulla on käytettävissä vakuuksia lainaan, saat sen edullisemmalla korolla kuin vakuudettoman luoton.  Yleisimpiä vakuuksia remonttilainassa ovat asunto, arvopaperit, auto tai vaikkapa vene.

Mikäli sinulla ei ole vakuuksia, mutta sinulla on mahdollisuus käyttää vaikka avio- tai avopuolisoa rinnakkaishakijana, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada edullisempaa lainaa kuin yksin haettuna.

Summarumin kautta haettuna remonttilainan suuruus voi olla maksimissaan jopa 60000 euroa ja laina-aika jopa 15 vuotta. Käytännössä usein summat ovat pienempiä ja lainojen takaisinmaksuaika muutamia vuosia.

________

Summarum on kotimainen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka tavoite on auttaa kuluttajia ja yrityksiä talouden kokonaisvaltaisessa hallinnassa.

Lisäksi Summarum tarjoaa käyttäjilleen laajan kattauksen työkaluja ja oppaita niin henkilökohtaisen talouden hallintaan kuin yritystoimintaankin.