MAINOS

OP Keski-Pohjanmaa onnittelee valmistuvia! OP on mukana nuorten elämän eri käänteissä - jotta sinä voit elää sinun näköistä elämääsi

MAINOS -

OP Keski-Pohjanmaa toimii monin tavoin kantaen vastuuta alueestamme – myös koulutusta tukien.

OP Keski-Pohjanmaan toiminnan yksi kulmakivi on vastuullinen toimiminen omalla alueellaan moneltakin kantilta katsottuna. Pankin vastuullisuusohjelmaa kuuluu muun muassa talous-, yrittäjyys- ja työelämätaitojen opettaminen ja valmentaminen.

Viime vuonna OP Keski-Pohjanmaa teki merkittävän lahjoituksen Keski-Pohjanmaan tiede- ja korkeakoulusäätiölle. Lahjoituksen taustalla on OP Keski-Pohjanmaan  ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen jakamat yhteiset tavoitteet nostaa alueen osaamista ja tukea yritystoimintaa. Tiede- ja korkeakoulusäätiön tavoitteena on lahjoitusten avulla vähitellen kasvattaa pääomaansa niin, että pääoman tuottoja voidaan käyttää pitkäjänteisesti yliopistokeskuksen toiminnan kehittämiseen.

Nyt valmistujaisjuhlien aikaa Osuuspankki on antamassa stipendejä lukuisissa oppilaitoksissa ja siten tukee osaltaan nuorten opiskelua sekä valmistumista.  

OP Keski-Pohjanmaa on ollut mukana muun muassa useissa opinnäytetöissä ja alueemme yleishyödyllisiin yhdistyksiin palkataan jälleen nuoria kesätöihin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta.

Pankki haluaa siis osaltaan vaikuttaa siihen, että nuorilla on mahdollisuus kouluttautua omalla alueella ja antaa tukea oman talouden rakentamiseen jo nuoresta iästä lähtien.

OP Keski-Pohjanmaan vastuullisuusohjelmaan kuuluu edistää kestävää taloutta ja tukea paikallista elinvoimaa tekemällä vastuullisia tekoja arkipäivässä.

OP Keski-Pohjanmaalla on runsaat 63000 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on vajaat 38000.  Pankissa on talletuksia yhteensä vajaat 1,4 miljardia ja luottoja pankki on antanut runsaalla 1,2 miljardilla eurolla. Tuloksestaan OP Keski-Pohjanmaa jakoi viime vuonna bonuksina asiakkailleen noin 3,6 miljoonaa sekä tuotto-osuuksien korkoina 1,8 miljoonaa euroa.

Olemme lähelläsi ja sinua varten. Tervetuloa meille!

OP - jotta sinä voit elää sinun näköistä elämää

Tutustu OP Keski-Pohjanmaahan tarkemmin