MAINOS

Pihakalusteilla pientä luksusta arkeen

MAINOS

Pihakalusteet ovat oivallinen tapa tuoda omaan arkeen pientä luksusta! Kun pihasi on kalustettu, voit nauttia maittavista aterioista perheen tai ystävien kesken pitkälle syksyyn ja jos innostut vielä lasittamaan terassisi, pitenee ulkoilma-aterioiden ajanjakso vielä entisestään. Lasitetulla terassilla tai omalla pihalla syödessä tuntuu melkein siltä, kuin aterioisi luonnon keskellä!

Grillikeidas

Jos olet innokas grillaaja, saatat haaveilla omasta grillikeitaasta, jossa voit loihtia herkkuja herkkujen perään oman perheen ja vieraidesi iloksi. Oikeilla kalusteilla on helppoa luoda upea grillikeidas, jossa viihdytät perhettäsi ja vieraitasi.

Aivan ensimmäiseksi tulee tietysti hankkia pihallesi sopiva grilli. Jos grillaat paljon, kannattaa panostaa laatuun ja hankkia kerralla kunnon grilli. Jos taas grillaat harvemmin, saattaa hieman edullisempikin vaihtoehto sopia tarpeisiisi. Vertaile erilaisia grillivaihtoehtoja ja niiden ominaisuuksia ja mieti, mikä sinulle on tärkeintä grillaamisessa ja millaista ruokaa yleensä grillaat mieluiten. Oletko hätähousu ja haluat nopeasti valmista, vai oletko kärsivällinen kulinaristi, joka jaksaa tarvittaessa odottaa melko pitkäänkin herkullisen ruuan valmistumista? Punnitse tarkkaan kaikkia näitä grillin valintaan liittyviä asioita, äläkä unohda hankkia myöskään muita grillaamisessa vaadittavia välineitä, kuten grillikintaita ja -lastoja.

Kun grilli on valittu, on aika valita kalusteet grillin ympärille. Pyri luomaan ruokailualueesta viihtyisä ja houkutteleva ja vertaile jälleen erilaisia tarjolla olevia pihakalustevaihtoehtoja.

Oma leikkikenttä

Oikeanlaiset pihakalusteet ja -välineet auttavat sinua myös luomaan pihastasi oman leikkikentän, jossa lapset viihtyvät ja aikuisten on helppo vahtia leikkiviä lapsia. Valitse aikuisia varten miellyttäviä istuimia ja vaikkapa pieni pöytä, johon on helppo kasata lapsille pientä naposteltavaa ja runsaasti juotavaa kesken leikin yllättävää pikkunälkää ja janoa silmällä pitäen.

Leikkialueelle kannattaa hankkia esimerkiksi keinu, trampoliini, leikkimökki ja pieni uima-allas, riippuen lasten iästä ja kiinnostuksen kohteista. Jos lapsi pelaa mielellään vaikkapa jalkapalloa, auttaa omaan pihaan pystytetty maali häntä harjoittelemaan teräviä laukauksia. Jos hän sen sijaan pitää koripallosta, kannattaa pihalle asentaa koripallokori, johon on kiva harjoitella korien heittelyä.

Puutarhakeidas

Jos olet innokas puutarhuri, voit loihtia pihastasi upean puutarhakeitaan. Voit kasvattaa pihallasi esimerkiksi kauniita kukkia, marjapensaita ja hedelmäpuita. Jo pienellä kaupunkipihalla on mahdollista kasvattaa myös hyötykasveja, joita voi hyödyntää keittiössä. Jotkut hyötykasvit viihtyvät jopa amppeleissa, joten jos tilaa on vähän, kannattaa pyrkiä hyödyntämään myös pihan yläkerrokset. Näin pienestäkin pihasta voi olla yllättävän paljon iloa ja suoranaista hyötyäkin!

Puutarhakeitaaseen on mukava valita erityisen miellyttävät pihakalusteet, joissa on mukava lepäillä ja rentoutua puutarhassa huhkimisen jälkeen. Miellyttävissä pihakalusteissa on mukava nauttia omien käsien jäljestä ja oman puutarhan antimista. Riippukeinu on yksi hyvä kaluste omaan, salaiseen puutarhakeitaaseen. Hyvä uutinen on myös se, että riippukeinu on huokea valinta. Lisäksi se on erityisen rentouttava paikka, jossa on helppo heittää arjen murheet hetkeksi syrjään!

Katso täältä preecon pihakalustevalikoima https://preeco.fi/676-pihakalusteet